Maak kennis met mij!

Welkom!

Wat fijn dat je mij gevonden hebt. Mijn naam is Helen Viring en ik ben een HSP Expert als het gaat om hoogsensitiviteit in je leven te passen, zodat je deze mooie eigenschap kunt omarmen. Ik ben gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van hoogsensitieve vrouwen. Gelukkig ben ik het zelf ook! 😉

 

Ik weet als geen ander hoe het voelt om net ontdekt te hebben dat je hoogsensitief bent. En ja wat nu? Stel ik mij niet aan? Ben ik niet gewoon overgevoelig? Deze vragen zijn misschien wel bij je opgekomen. Ook ik heb ze allemaal gehad.

 

Maar ik weet inmiddels hoe hartstikke mooi deze karaktereigenschap kan zijn, maar ook hoe vervelend en lastig dit soms kan zijn.

 

Inmiddels heb ik mijn hoogsensitiviteit volledig kunnen omarmen. Dat is zo’n mooie reis geweest en die wil ik ook graag met jou maken want hij is fantastisch! 

 

 

Voel je diep van binnen dat ik jou mag helpen met jouw hoogsensitiviteit, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

Mijn naam is Helen Viring, HSP Expert en auteur van het boek Zachte Kracht

 

Ik ben moeder, echtgenote en vrouw. Na jaren met heel veel plezier fulltime thuisblijfmoeder te zijn geweest, ging in 2014 het roer om. Ik ben een laatbloeier en startte eerst met twee thuisstudies; coaching bij hoogsensitiviteit en algemene coaching. Vervolgens heb ik de opleiding HSP Begeleider bij Antoine van Staveren met succes afgerond. Een jaar later heb ik de opleiding Intuïtief Coach gevolgd bij IMC Mensontwikkeling en met heel veel plezier mijn certificaat behaald. Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en coach ik hoogsensitieve vrouwen.

 

Wil jij ook leren om deze eigenschap als zachte kracht te zien? Neem dan contact met mij op.

Dan drinken we een kop koffie/thee tijdens een inspiratiesessie bij mij thuis of op de hei in Hilversum.