"Ik heb bij Helen een HSP traject doorlopen en ik was blij verrast met de stappen die ik heb gemaakt in korte tijd.

Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat ik alles kon vertellen zonder oordeel van Helen. Hierdoor kon ik makkelijk met haar praten omdat ze begreep wat ik bedoelde en wat er in mijn hoofd omging. Door alle informatie die ik van haar kreeg kon ik de hooggevoeligheid meer accepteren bij mezelf." 

- Francis - 

"Ik kan nu goed omgaan met mijn hooggevoeligheid en het niet meer zien als een last, meer een persoonlijkheidstrekje die mij veel dingen opleveren. Ik ben thuis in mijn eigen lichaam en voel mij blij met mijn hooggevoeligheid. Helen is geweldig! De liefde die zij heeft voor haar vak en haar openheid zijn mij vooral bijgebleven."

- Marloes - 

"Ik dacht dat ik alles voor elkaar had, maar toch knaagde de onrust en het vertrouwen in de mens. Na een sessie met Helen liet zij mij inzien dat ik meer oordeelloos mag kijken zodat ik minder word teleurgesteld. Dit gesprek heeft mij goed gedaan en heeft helend voor mij gewerkt. Dank je wel lieve Helen!"

- Wendy - 

"Dankzij Helen heb ik een nieuw leven! Ik heb rust in mezelf gevonden en de acceptatie van hoe ik ben. Helen begreep wat ik voelde , wat soms moeilijk aan anderen uit te leggen was. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik ben blij dat ik ben gegaan. Een nieuwe wereld is voor mij open gegaan." 

- Esther -  

"Inspirerend, doeltreffend, tot de kern en echt op zoek gaan samen naar gerichte oplossingen. D.m.v. praktische oefeningen, waarbij je goed bij je gevoel komt, was dit voor mij een zeer positieve ervaring na een aantal coachingssessies bij lieve Helen! Dank je wel voor deze eyeopener! Hoop dat er nog veel meer mensen van jouw coaching geïnspireerd mogen raken."

- Marjolein - 

"Ik ben een vrouw van 61, heb al jaren last van spanningen, angst- en paniekstoornissen en hyperventilatie. Al bij een hoop instanties en psychologen geweest. Kwam er ongeveer een jaar geleden achter dat ik HSP ben.

Ik heb toen contact gezocht met Helen en heb het hele HSP traject doorlopen. Ik ben ontzettend blij dat ik dat gedaan heb. Helen heeft me heel erg geholpen, met je bewust worden van je gevoel, blijf bij jezelf, voeten voelen en zo je hele lichaam en merken hoe goed het je doet. Positief blijven en leren te ontspannen. Nogmaals Helen bedankt voor je hulp."

Ellen -

"Vanmorgen een mooi gesprek over inspiratie gehad met Helen. Een warme ontvangst met thee en iets lekkers in een fijne ruimte. Én hond Parel, die lekker naast me op de bank mocht zitten. Praten, tekenen en voelen. Mooi!"

- Minke - 

"Nadat ik door wat zelfonderzoek en internet, erachter kwam dat ik weleens HSP zou kunnen zijn, ben ik op zoek gegaan naar coaches bij mij in de buurt. Gelukkig zat er een in Hilversum! Na een kennismakingsgesprek en wat kleine testjes bleek dat ik inderdaad HSP/HSS ben en dat Helen mij daarbij zou kunnen helpen. Fijn!

Ik heb in totaal geloof ik 8 sessies gehad en elke sessie leerde ik weer een beetje meer over het omgaan met prikkels en andere situaties waarin ik 'last' had van mijzelf. Helen legt alles super rustig, duidelijk en helder uit, waardoor alles goed te begrijpen is. En zat ik op zaterdagavond ergens mee? Geen probleem,ik kon altijd even mijn ei bij Helen kwijt. Ze reageert dan wanneer zij kan, maar vaak is het van je af schrijven al prettig! Na alle sessies kon ik mij voor prikkels afsluiten en mijzelf helpen in situaties. Het is nu een half jaar geleden, maar ik maak nog dagelijks gebruik van de tips!"

- Mylene -