Ervaringen van vrouwen!


Access Bars®

"Twee weken geleden heb ik de Access Bars behandeling ondergaan bij Helen. Na een warm ontvangst waardoor ik me erg welkom voelde, mocht ik me uitstrekken op de behandeltafel en ging Helen aan het werk. Ze plaatste haar handen op punten op mijn hoofd; mijn systeem probeerde te ontrafelen wat er gebeurde maar gaf zich al heel snel over aan de ervaring van diepe rust. Mijn ervaring was dat ik van gedachten naar stilte/rust ging. Na enige dagen bemerk ik dat ik steeds makkelijker vanuit drukte/gedachten terug kan naar rust/stilte. Dank je wel, Helen, voor deze mooie ervaring en het resultaat!"

- Andrea -


"Eind december bezocht ik Helen voor een access bars behandeling. Vanaf moment 1 heeft Helen alles gedaan om me op mijn gemak te stellen en dat is haar ook zeker gelukt. De behandeling was fijn en bij bepaalde punten die zij aanraakte voelde ik de ontspanning door mijn lijf gaan,  een fijne ervaring. Naderhand hebben we nog een fijn gesprek gehad samen. Een topper, die Helen! Nogmaals bedankt voor de fijne ervaring."

- Marielle -


Coaching

"Inspirerend, doeltreffend, tot de kern en echt op zoek gaan samen naar gerichte oplossingen. D.m.v. practische oefeningen, waarbij je goed bij je gevoel komt, was dit voor mij een zeer positieve ervaring na een aantal coachingssessies bij lieve Helen!

Dank je wel voor deze eyeopener! 

Hoop dat er nog veel meer mensen van jouw coaching geïnspireerd mogen raken.

Liefs, Marjolein"


"Vanmorgen een mooi gesprek over inspiratie gehad met Helen. Een warme ontvangst met thee en iets lekkers in een fijne ruimte. Én hond Parel, die lekker naast me op de bank mocht zitten. Praten, tekenen en voelen. Mooi!"

- Minke -


"Ik ben een vrouw van 61, heb al jaren last van spanningen, angst- en paniekstoornissen en hyperventilatie. Al bij een hoop instanties en psychologen geweest.

Kwam er ongeveer een jaar geleden achter dat ik HSP ben.

Ik heb toen contact gezocht met Helen en heb het hele HSP traject doorlopen.

Ik ben ontzettend blij dat ik dat gedaan heb.

Helen heeft me heel erg geholpen, met je bewust worden van je gevoel, blijf bij jezelf, voeten voelen en zo je hele lichaam en merken hoe goed het je doet. Positief blijven en leren te ontspannen.

Nogmaals Helen bedankt voor je hulp."

Ellen -


"Nadat ik door wat zelfonderzoek en internet, erachter kwam dat ik weleens HSP zou kunnen zijn, ben ik op zoek gegaan naar coaches bij mij in de buurt. Gelukkig zat er een in Hilversum! Na een kennismakingsgesprek en wat kleine testjes bleek dat ik inderdaad HSP/HSS ben en dat Helen mij daarbij zou kunnen helpen. Fijn!

Ik heb in totaal geloof ik 8 sessies gehad en elke sessie leerde ik weer een beetje meer over het omgaan met prikkels en andere situaties waarin ik 'last' had van mijzelf. Helen legt alles super rustig, duidelijk en helder uit, waardoor alles goed te begrijpen is. En zat ik op zaterdagavond ergens mee? Geen probleem,ik kon altijd even mijn ei bij Helen kwijt. Ze reageert dan wanneer zij kan, maar vaak is het van je af schrijven al prettig! Na alle sessies kon ik mij voor prikkels afsluiten en mijzelf helpen in situaties. Het is nu een half jaar geleden, maar ik maak nog dagelijks gebruik van de tips!"

- Mylene -