Verschil van dag en nacht

"Dankzij Helen heb ik een nieuw leven! Ik heb rust in mezelf gevonden en de acceptatie van hoe ik ben. Helen begreep wat ik voelde, wat soms moeilijk aan anderen uit te leggen was. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik ben blij dat ik ben gegaan. Een nieuwe wereld is voor mij open gegaan."

 

Vorige week heb ik weer een mooi HSP begeleidingstraject afgesloten. Binnen vier maanden is zij een verbeterde versie van zichzelf geworden!

We startten een traject altijd met een HSP 3-in-1 test. Deze test is anders dan de test van Elaine Aron. Deze 3-in-1 test is eigenlijk het startpunt van zelfonderzoek. Niet ben je het of ben je het niet? Maar meer, waar liggen de lasten van hooggevoeligheid bij jou en daar gaan we aan werken.

 

Na afloop van het traject doen we deze test nogmaals. Deze laatste sessie dus ook en het resultaat was echt een verschil van dag en nacht! Waar ze bij de start nog zoveel lasten ervaarde, zo zijn de lasten nu bijna verdwenen.

Toen ik haar doelenformulier erbij pakte, herkende ze zichzelf bijna niet meer. Alle doelen heeft ze in deze periode gehaald. Rust in haar hoofd, rust in haar lijf, positiever, een nieuwe baan waar ze zich happy voelt en niet meer zo zwart/wit denken. Als ik zie hoe goed het nu met haar gaat, vult mij dat met dankbaarheid.

 

Wat ik mooi vind, is dat mijn cliënten vaak aan het begin van het traject onzeker zijn of ze het straks wel allemaal alleen kunnen. Dan vragen ze of ze eventueel nog langer mogen blijven komen. Ik geef hen dan het vertrouwen dat ze na dit traject de tools in handen hebben om het ook echt zelf te doen en verder te implementeren in hun leven. Als we op de helft van het traject zijn, gaat het al zo’n stuk beter met ze dat ze ook echt gaan geloven in zichzelf!

 

Dit is waar ik het allemaal voor doe!

 

Dat jij, mooie vrouw, het beste uit jezelf haalt, rust vindt in hoofd en lijf, dat je blij bent met jezelf en jouw hele zijn!

Je gaat weer voelen, je bent je gedachten de baas en je krijgt tools om met hooggevoeligheid om te gaan!

 

Wil jij dit ook ervaren in een inspiratiegesprek?

Reactie schrijven

Commentaren: 0