Access Bars

Wow wat is dit toch dankbaar werk!
Zoveel mooie vrouwen, elk met hun eigen verhaal. En in ieder van hen herken ik ook iets van mijzelf en hebben zij mij ook iets te brengen of te geven. Zij komen niet voor niets op mijn pad.

Vanmorgen vroeg uit de veren en in de actiestand want ik mocht weer een Acces Bars behandeling geven. Deze lieve vrouw, die ik nu 3 jaar ken, reageerde op de onverwachts vrijgekomen plek.

Nadat ik koffie had gedronken, voelde ik dat ik een migraine aanval zou krijgen. Ik zag een soort aura (lichtflitsen) vanuit mijn rechteroog en normaal duurt het dan niet lang of ik krijg zo'n hoofdpijn dat ik alleen nog maar op bed kan liggen.

Ik eet iets en ik neem even de tijd om rustig op de bank te zitten. Acces Bars kan je niet echt goed bij jezelf toepassen, maar toch doe ik het, even mijn vingers op een aantal punten op mijn hoofd en gezicht leggen en ik voel de lichtflitsen wat afzwakken.

Ik spring onder de douche en neem echt de tijd voor mezelf.Ik voel me nog wel wat misselijk, maar het wordt al iets minder. Ik bereid mij verder voor en neem ter preventie toch paracetamol in. Ik zet koffie en thee, zorg voor iets zoets en iets zouts en dat er water klaarstaat.

Zij komt binnen en gaat gelijk comfortabel op de bank zitten. Ze zit helemaal vol met indrukken en voelt dat haar lichaam wel wat dingen mag loslaten.

Onder het genot van een kop koffie kletsen we eerst heerlijk bij en er komen ook wat zwaardere thema's voorbij.

Ineens weet ik waarom ik vanochtend bijna een migraine aanval kreeg, dit zwaars wat zij vertelde voelde ik. Want als ik een cliënt, een coachee of een klant krijg, tune ik namelijk al helemaal in op diegene die bij mij komt.

Dan is het voor haar tijd om de Access Bars behandeling te ontvangen. Ze komt al vrij snel in een diepe ontspanning en alles gaat moeiteloos.

Na afloop weet ze meteen dat er veel is opgeruimd bij haar. Haar nek voelt niet meer als een belasting en er komt ontspanning op haar gezicht.

We praten nog even na met een glas water en iets zouts. 
"Wat zie jij er trouwens goed uit!" zegt ze. "Hoezo?" vraag ik vol twijfel, aangezien ik niet ben afgevallen ofzo. "Nou, jouw ogen zijn veel rustiger en zo stralend!"

Wat bijzonder, ik ben gegroeid omdat ik mijn hart volg, omdat ik doe wat ik leuk vind en omdat ik met zoveel leuke dingen en mensen bezig ben! Ja ik voel mij ook rustiger, ik heb vertrouwen in mijzelf en in de toekomst.

"Ik ben je eeuwig dankbaar", zegt ze bij het afscheid. En ik? 
Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij mag verbinden met zo'n mooi mens!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0