De Cirkel is rond!

 

Hoezo, zul je je afvragen?

 

Een jaar geleden wilde ik een workshop volgen die ver buiten mijn comfortzone lag. Een groepsworkshop met

8 mooie vrouwen. Na jaren fulltime voor mijn dochter te hebben gezorgd, had ik inmiddels een angst voor groepen maar ook een rijangst ontwikkeld en durfde er niet naartoe te rijden. Gelukkig heb ik een heel lieve man en hij bood aan mij te brengen. De hele week voorafgaand aan de workshop had ik vreselijke hoofdpijn, maar op de dag zelf was het weg!

 

Het duurde de hele middag en omdat het geen zin had om weer naar huis te rijden, heeft mijn man een boek meegenomen, een restaurantje opgezocht en zo de tijd doorgebracht, totdat hij mij weer kon ophalen.

En wow, wat was ik na afloop trots op mijzelf, ik had het gedaan, ik had een mooie middag gehad en nieuwe contacten gemaakt.

 

Daarna kreeg ik de smaak te pakken en wilde ik naar een workshop in het westen van het land, ook daar heeft mijn man mij weer naartoe gebracht.

 

Toen volgde er een afspraak midden in het land waar ik met de trein naartoe zou gaan, maar die dag reden de treinen niet dus ik moest wel met de auto. Na een lichte paniekaanval ben ik vol goede moed zelf achter het stuur gekropen, mijn moeder naast mij, veel te vroeg kwamen wij aan, maar ik had het gedaan!

 

Daarna volgde er kleine ritjes en langzaam raakte ik weer gewend aan het rijden op de snelweg.

Vlak voor de zomervakantie besloot ik mij voor een opleiding in Amsterdam in te schrijven, waar ik wederom met de auto naartoe zou moeten!

 

Na een heerlijke vakantie, zijn mijn man en ik alvast twee keer naar de locatie gereden zodat ik iets zekerder zou zijn en in september was het dan zover!

 

Nu moest ik het alleen doen! Ik wist de weg, was ruim op tijd weggegaan, het zweet stond in mijn handen, maar toen ik daar aan kwam, was ik zo trots op mijzelf! Doordat ik zoveel adrenaline had, was ik niet eens zenuwachtig voor de groep, terwijl die toch uit 16 man bestond.

 

Daarna is het snel gegaan met mijn zelfvertrouwen. Ik reed elke week naar Amsterdam en kon ineens weer leuke dingen ondernemen. Ik ben samen met mijn dochter naar een musical in Apeldoorn geweest en een weekendje weg in Nijmegen. Ik had nog nooit alleen met haar op de snelweg gereden en ze is 15 jaar! Ik kon een leuke betaalde klus aannemen, iets dat ik eerst niet durfde en zo werd mijn wereld elke keer een stukje groter.

 

En nu? Nu ga ik aankomend weekend naar een geweldig Event, op dezelfde locatie waar ik mijn 1e workshop heb gevolgd, alleen in de auto, precies een jaar verder en ik ga heerlijk #twinkelen!!!

 

Fijn weekend allemaal!

Reactie schrijven

Commentaren: 0